Blog

Eckhart Tolle Magyarul: Az egó arcai

Eckhart Tolle Magyarul, és a mai videó címe: Az egó arcai. Fogadjátok szeretettel Eckhart Tollét, amiben nagyon értékes dolgokat tanulhatsz az egó megannyi aspektusáról, arcáról, hogy általa jobban átélhesd, aki az egó mögött van. Köszönöm kedves támogatásod. Ui: Várlak „túloldalt” a szinkronizált videóval és külön a szinkron teljes szövegével. Szeretettel:Gábor

Eckhart Tolle Magyarul: Örömmel a stressz ellen

Eckhart Tolle Magyarul és az Örömmel a stressz ellen egy magyarra szinkronizált Eckhart Tolle tanítás, amit Eckhart YouTube csatornájára töltöttek fel az idén január közepén. Köszönöm kedves támogatásod. Ui: Várlak „túloldalt” a szinkronizált videóval és külön a szinkron teljes szövegével. Szeretettel:Gábor

Eckhart Tolle Magyarul: A megelégedettség igazi forrása

Eckhart Tolle Magyarul és A megelégedettség igazi forrása egy igazi segítség spirituális utadon. Eckhart tanítása segít felébreszteni és tudatosítani benned, hogy mi az igazi megelégedettség forrása, hogy hol találod azt és mit kell tenned ahhoz, hogy örömödet leld benne és fényt hozzon életedbe. Fogadd szeretettel Eckhart Tolle tanítását. Köszönöm kedves támogatásod. Ui: Várlak „túloldalt” aBővebben: “Eckhart Tolle Magyarul: A megelégedettség igazi forrása”

Eckhart Tolle Magyarul: Egyszerre csak egy dolgot csinálni

Eckhart Tolle Magyarul legújabb, 2021-es magyar szinkronnal ellátott Eckhart Tolle tanítása. Címe: Egyszerre csak egy dolgot csinálni. A videó megtekintéséhez kérlek jelentkezz be a kép alatti zöld gombok egyikével. Köszönöm kedves támogatásod. Ui: Várlak „túloldalt” a szinkronizált videóval és külön a szinkron teljes szövegével. Szeretettel:Gábor

Vedd észre a kis dolgokat is (YouTube: 2020. december 8)

Az alábbi Eckhart Tolle videó egy meditáció. Egy szellemi mozdulat. Olyan szellemi mozdulat, ami segít A-ból B-be jutnod. Több is mint meditáció, hiszen mire B-be jut az ember, vagyis Eckhart tanításának a végére, ami az alábbi videót illeti, az ember tanul is belőle. Például így mondja Eckhart: „Nincs más élet, csak a jelen pillanat. HaBővebben: “Vedd észre a kis dolgokat is (YouTube: 2020. december 8)”

A megbocsátás fontossága (YouTube: 2020. december 3)

Fedezd fel a megbocsátás fontosságát és jöjj közelebb annak megértésében, hogy miként függ össze a megbocsátás fontossága a karmával. Segítsen a most következő Eckhart Tolle videó és az általam készített magyar szinkron abban, hogy közelebb kerülj belátni, hogy a tudatosság vagy a tudatosság hiánya miként kapcsolódik a világ jó és rossz dolgaihoz. Ui: Várlak „túloldalt”Bővebben: “A megbocsátás fontossága (YouTube: 2020. december 3)”

Nem a ruha teszi az embert

Ez igaz. De vajon mit is jelent ismert közmondásunk, hogy nem a ruha teszi az embert? Úgy gondolom, hogy pontosan azt, amit Eckhart Tolle tanítása, miszerint: Te nem vagy a gondolataid. Hogy mire is gondolok? Gondolataink, mint a ruha: levetkőzhető Pontosan két nappal ezelőtt éjszaka Joe Rogan podcastját néztem a YouTube-on. Joe vendége az amerikaiBővebben: “Nem a ruha teszi az embert”

Eckhart Tolle idézetek: A választás

Mielőtt idézem Eckhart szavait A most hatalmából, szeretném összefoglalni röviden azt a fejezetet, amiben az idézet eredetileg megtalálható. A választás ereje The Power to Choose, A választás ereje fejezetcím tárult fel előttem, mikor véletlen-lapoztam fel A most hatalmát. Beleolvastam és eldöntöttem, hogy innen fogok ihletet meríteni. Így is tettem.  A fejezet első mondatában Eckhart elismeri,Bővebben: “Eckhart Tolle idézetek: A választás”

Szorongás feloldódása a MOSTban és Eckhart Tolle tanításában

Lehet, hogy Te is úgy vagy vele, mint én voltam évtizedeken át, hogy szorongtam. Szorongtam és pánikoltam is egyben. 15 év pánikbetegség: így hívom életemnek ezt a pokoli szakaszát, amit azóta már – Hála Istennek – sikerült saját magamtól leküzdenem. Kb. 4 éve – az utolsó pánikrohamom idején – találkoztam Eckhart Tolle tanításával, mikor először rászántamBővebben: “Szorongás feloldódása a MOSTban és Eckhart Tolle tanításában”

Eckhart Tolle Idézetek: Megvilágosodásod útjának legfontosabb lépése

– Óh, drága Istenem, de jó lenne odaérni és megszabadulni a világ gondjaitól – gondoltam magamban, szinte fohászkodtam életemben már nagyon sokszor ily módon. Egészen addig, amíg nem találkoztam Eckhart Tolle tanításával. Nem mondanám, hogy ma – ha önmagamra gondolok – egy megvilágosodott embernek tartanám magam. De még csak egy különösen felvilágosodott ember sem vagyok.Bővebben: “Eckhart Tolle Idézetek: Megvilágosodásod útjának legfontosabb lépése”

Betöltés…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d blogger ezt szereti: